Dynamische componenten, hoe maak ik dat?

[jwplayer file=”https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/sketchuptuts/kennisbank/21+maart+Vraag+Dynamische+Componenten+-+hoe+maak+ik+dat.mp4″ controls=”true” autostart=”false”]
Guido, je vraag van daarnet, hoe maak ik een schuifdeur?
Wel, in de andere video’s van 2 sessies terug, heb ik besproken hoe je dynamische componenten maakt. Allereerst moet ik weten op welke as? In dit geval rood, dus dat is X en dan hebben we ‘on click’ = op het moment dat ik erop klik, wil ik dat er een bepaalde code wordt uitgevoerd, welke is ‘animate’. Dus de X-as van 0 naar -20.
0 is dus dicht en -20 is deze positie. En dan zal het ding schuiven in dit geval.