Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

SketchUp Maintenance Verlengen

SketchUp Maintenance Nu Verlengen

Op deze pagina kan je een nog geldige SketchUp Pro Subscription verlengen.

Indien je subscription  verlopen is of wanneer je een oudere versie van SketchUp hebt (pre 2013) moet je de upgrade pagina gebuiken hier. 

Waarom Maintenance Verlengen.

Het doel van het SketchUp maintenance – onderhoudsprogramma is eerst en vooral te zorgen dat je steeds van de laatste versie van SketchUp kunt gebruik maken. En dat je zo steeds met de verbeteringen en de nieuwe tools aan de slag kan.

Verder heb je tijdens je lopende maintenance periode kan je ook gebruik maken van support. Deze support is voor installatie, activatie en mogelijk technische problemen met de software.

Wat kost een SketchUp Pro Maintenance subscription / Onderhoudscontract verlenging?

SketchUp  Pro 3 jaar Maintenance verlenging  –  351,00 Euro excl.BTW per licentie
SketchUp  Pro 2 jaar Maintenance verlenging  –  239,00 Euro excl.BTW per licentie
SketchUp  Pro 1 jaar Maintenance verlenging  –  122,00 Euro excl.BTW per licentie

Het is belangrijk dat je bij “Support number” veld  jouw support nummer invult vanuit de email!

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
: *
BTW nummer format: BE0000.000.000
:
:
: *
:

Is er een probleem bij het uitvoeren van de aankoop/betaling kan u steeds contact met ons opnemen op +32(0)477  72.98.97!

Veilig betalen!

Hierna kom je op de betaalpagina van MultiSafePay om de betaling veilig verder af te handelen. Wil je SketchUp Pro kopen dien je eerst een account aan te maken (indien je die nog niet hebt natuurlijk). Het MulitiSafePay account is bruikbaar voor online betalingen voor meer dan 8000 webshops.

Met een MultiSafePay account kan je dan inloggen en kan je de betaling doorvoeren door gebruik te maken van de beschikbare betaalmiddelen. Wanneer de betaling aanvaard en op onze rekening ontvangen is, zal je een e-mail ontvangen met de licentie- en installatie informatie. (denk eraan dat bankoverschrijvingen enkele dagen in beslag kunnen nemen, waar BankContact of Visa direct verwerkt worden).

SketchUp Pro Kopen en veilig betalen

SketchUp Pro kopen – voor de betaling definitief doorgevoerd wordt, heb je de kans om de bestelling nogmaals te verifieren.

SketchUp Pro Maintenance Verlening Levering

Wanneer wij de betalingsbevestiging ontvangen hebben, zullen wij de verlening aanvragen, dit duurt meestal 1-2 werkdag. Je zal dan een email ontvangen met verder informatie.

 

 

SketchUp3D.be located at Pachtersdreef , Putte, België . Reviewed by 578 klanten rated: 4.8 / 5