Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

Presenteer Je SketchUp Modellen Nog Realistischer Met Een Van De SketchUp Render Oplossingen

SketchUp Render Oplossingen

SketchUp is een zeer handige en snelle 3D moduleer tool die zelf verschillende presentatiemogelijkheden bevat. Maar je wilt natuurlijk nog een stap verder gaan en je ontwerp nog meer laten spreken door dit zo realistisch mogelijk voor te stellen.

Er zijn heel wat SketchUp render oplossingen. Het onderscheid dat we maken zijn oplossingen die zich in SketchUp zelf integreren en de stand alone oplossingen. Beide hebben hun voor- en nadelen. Hieronder vind je de meest populaire SketchUp Render oplossingen.

Wens je meer info over renderoplossingen, schrijf je dan in op ons SketchUp render oplossing informatie webinar of contacteer ons vrijblijvend voor advies!

De Stand Alone SketchUp Render Oplossingen

Artlantis

De Artlantis renderfamilie is er in twee versies, Render en Studio. Beide versies hebben dezelfde basisfuncties, behalve dat Artlantis Studio de mogelijkheid biedt om ook animaties te renderen. Artlantis Studio biedt eveneens de optie om je model te visualiseren op een tablet dmv de Ivist app.

Meer info hierover vind je op onze Artlantis site.

De SketchUp plugin render oplossingen

V-ray Voor SketchUp

V-Ray for SketchUp is render plugin-in welke een complete renderoplossing vormt binnen SketchUp Pro. De plug-in renderd hoogwaardige plaatjes die er haast levensecht uitzien. Doordat je werkt binnen SketchUp Pro,  kan snel gaan renderen tijdens het ontwerpen  en bespaart u op die manier veel tijd!

vray voor sketchup

Meer info vind u op onze vray for sketchup website

Podium

SU Podium is een render plug-in voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. SU Podium werkt binnen SketchUp Pro en maakt gebruik van de texturen, kleuren en schaduwen in het programma. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve en boekt u in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten.

Meer info hierover vind je op onze su-podium site

Render[in]

Render[in] is een volledig geïntegreerde render plug-in voor SketchUp Pro met Real Time preview. Render[in] is gemakkelijk in gebruik, snel en werkt met de instellingen uit SketchUp zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etc. Je hoeft eigenlijk alleen maar te renderen! Daarnaast kun je met Render[in] specifieke eigenschappen toekennen zoals reflectie, lichtpunten, lichtspots en een 3D wolkenlucht.