Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

Hoe mijn SketchUp Upgraden / Upgraden naar een SketchUp Pro 2017?

Ik heb een SketchUp  Pro 2016 of  ouder, hoe SketchUp Upgraden naar SketchUp Pro 2017?

su-box-klein

Als bestaande SketchUp Pro 2016 of ouder klant kan je nu gewoon instappen in het Maintenance / Onderhoudsprogramma van Trimble. Zo kan je je bestaande SketchUp Upgraden.

Je schaft nu een Maintenance subscription / Onderhoudscontract aan naar de duurtijd van je keuze en je ontvangt alle updates /upgrades tijdens deze periode.

 

Heb je een SketchUp 2016 met een active maintenance, dan heb je normaal in de week van 10 november 2016 een email ontvangen met de upgrade informatie naar SketchUp 2017. Zo niet neem dan contact op met ons.

 

Hoe werkt het SketchUp  Pro Maintenance subscription algemeen?

Vanaf SketchUp Pro 2013 werkt Trimble met een Maintenance subscription – Onderhoudscontract. Dit wil zeggen dat je jaarlijks een bedrag betaald om te zorgen dat je SketchUp Pro steeds up-to-date blijft.

In het verleden moest je bij de lancering van elke nieuwe SketchUp Pro versie een update en upgrade prijs betalen. Trimble heeft nu beslist dat ze meer en op steeds kortere termijnen updates van SketchUp Pro gaan releasen.

Dus SketchUp Pro zal vanaf nu jaarlijkse een grote update / upgrade ondergaan en die zal steeds genoemd worden naar het komende/lopende jaar. Dus SketchUp Pro 2013, SketchUp Pro 2014, SketchUp Pro 2015, SketchUp Pro 2016, SketchUp Pro 2017,….

Als je een Maintenance subscription / Onderhoudscontract neemt, zal je steeds de laatste updates en upgrades kunnen downloaden en gebruiken. Zo blijf je helemaal bij!!!

Waarom een SketchUp Pro Maintenance subscription / Onderhoudscontract nemen?

Waarom zou je een onderhoudscontact afsluiten voor meer dan 1 jaar?

Je krijgt korting per extra jaar dat je afsluit en je bent beschermd tegen mogelijke prijsstijgingen. Niet alleen mogelijk effectieve prijsstijgingen maar ook mogelijke schommeling van de Euro/Dollar koers over deze periode.

Voor hoe lang kan ik een SketchUp Pro Maintenance subscription / Onderhoudscontract afsluiten?

Je kan een SketchUp Pro Maintenance subscription / Onderhoudscontract afsluiten voor minimum 1 jaar en maximaal voor 3 jaar.

Wij zullen je op de hoogte houden wanneer je subscription / contract verloopt, met de mogelijkheid om het dan te verlengen voor een nieuwe periode naar keuze.

 

SketchUp ‘Reinstatement Fee’ of reactivatiekost.

Vanaf 15-6-2014 zal je een extra ‘Reinstatement Fee’ of reactivatiekost moeten bij betalen als je dan je SketchUp 8 of ouder pas zal upgraden naar de huidige SketchUp versie. De prijs van de ‘Reinstatement Fee’ is 61Euro ex. BTW, al de maintenance niet meer dan 1 jaar is vervallen. Wanneer die wel mer dan een jaar vervallen is dan is de fee 122 euro ex btw.

De reinstatement Fee moet worden bijgeteld bij de prijs van de gekozen maintenance van 1,2 of 3 jaar

 

Wat kost een SketchUp Pro Upgrade + Maintenance subscription / Onderhoudscontract? (voor standalone licenties)

 

Neem contact met ons op als je een upgrade wenst uit te voeren. Dit met je facturatie gegevens en je huidige licentie info. Op basis daarvan kunnen we de juist upgrade prijs bepalen. Stuur je info naar info@see3d.be.

 

Indien je niet online wenst te betalen en een klassieke offerte wil gebruik dan, SketchUp  Pro Offerte Aanvraag.

SketchUp Pro kopen – voor de betaling definitief doorgevoerd wordt, heb je de kans om de bestelling nogmaals te verifiëren.

SketchUp  Pro Levering

Wanneer wij de betalingsbevestiging ontvangen hebben, zal je een e-mail krijgen met de licentie- en download informatie. Er zal een aparte e-mail worden verzonden met de factuur in pdf.

 

SketchUp3D.be located at Pachtersdreef , Putte, België . Reviewed by 578 klanten rated: 4.8 / 5