Downloaden


Probeer Het Zelf!

SketchUp  downloaden en probeer het zelf! Zo kan je de “volledig” werkende versie van Trimble SketchUp Pro  gedurende 30 dagen uittesten! Overtuig jezelf ervan dat SketchUp een zeer veelzijdig en eenvoudig te gebruiken 3D tekenprogramma is dat bovendien zeer snel aan te leren is! Nieuwe 3D teken – ontwerp software aanleren, kan een hele uitdaging zijn als je totaal nieuw bent… Maar geen paniek.

Video aan het laden...
SketchUp downloaden

Een goede start

Ik zorg er persoonlijk voor dat je alvast een goede start kan maken! Hoe doe ik dat? De komende tijd zal je van mij een aantal e-mails ontvangen waarin ik je meeneem in wat SketchUp allemaal te bieden heeft. Ik bezorg je Nederlandstalige video tutorials alsook heel wat tips! We gaan samen een meubel, een keuken en een huisje tekenen zodat je de basisprincipes van SketchUp leert en ziet wat het allemaal kan. Misschien wil je geen keuken of meubel tekenen, kan best, maar het gaat vooral over hoe je met SketchUp aan de slag kan.

Ga jij de uitdaging aan?

Ik zal je leren hoe je een meubel, keuken en huis kan uittekenen elk in minder dan een half uurtje!

sketchup demo tutorials

Sketchup downloaden

Plus gratis begeleiding

Vul hieronder je email en voornaam in…

Om aan de slag te gaan met SketchUp heb je een Windows 7,8 of 10 64bit nodig of een Mac OS 10.12 of hoger. Wil je meer weten over de systeemeisen, kijk dan hier.

Zo ontvang je onmiddellijk de nodige informatie + SketchUp Download link!

De e-mail direct ontvangen? De email met de download gegevens zal dan  waarschijnlijk terug te vinden zijn in je Trash – ongewenste e-mail folder! Zorg ervoor dat je ons toevoegt aan je “veilige afzender” lijst, zodat je geen e-mails met waardevolle informatie mist! En wij houden ook niet van spam.

Waarom bij ons downloaden? Als je zoekt op “SketchUp downloaden”, “SketchUp Proberen”, “SketchUp demo”, “Google SketchUp”,… vind je natuurlijk heel wat mogelijkheden. Maar niet iedereen biedt de originele file aan… Bepaalde sites passen de file aan en als je die installeert, krijg je nog extra ongevraagde software geïnstalleerd… wat je dus helemaal niet wilt.

De download bij ons is helemaal veilig!