Gebruik jij SketchUp al even, en haal jij er alles uit?

Sinds begin dit jaar geven we opvallend veel cursussen aan bestaande klanten die SketchUp zelfs al jaren gebruiken. Ik kan zo een top 5 opnoemen van problemen waar de meeste onder hen mee worstelen.

  • Wat is een Group en wanneer moet je een Group gebruiken?
  • Wat is een Component en wanneer moet je een Component gebruiken?
  • Hoe kan ik mijn tekening nog aanpassen zonder dat het een soep wordt?
  • Hoe gebruik ik layers?
  • Hoe kan ik meer halen uit mijn 3D model?
  • ….

 Beter en sneller werken!

Tijdens een cursus besteden we niet alleen aandacht aan je vragen en problemen maar we zorgen er ook voor dat je sneller en efficiënter gaat werken met SketchUp. Ik ben er zeker van dat ik je gemakkelijk 30% efficiënter kan doen werken met SketchUp. Bij 95% van de mensen die de cursus hebben gevolgd moet ik vaststellen dat ze zichzelf veel slechte gewoontes hebben aangeleerd … die proberen we dus ook af te leren!

Een startercursus?

Het afgelopen jaar hebben we voornamelijk onze startercursus gegeven aan de cursisten. Ja, je hebt het goed gelezen, startercursus. Deze wordt natuurlijk wel aangepast aan de cursist zelf. Er is een andere aanpak vereist tov iemand die totaal nieuw is met SketchUp als tov iemand die al enige werkervaring heeft met het programma. Maar we zorgen ervoor dat je de juiste basis mee hebt en dus het snelst kan werken. Natuurlijk besteden we ook vooral aandacht aan het praktische gebruik voor jouw persoonlijke doeleinden! Op deze manier zorgen wij dat jij meer uit SketchUp gaat halen!!

 

Ontdek het trainingsaanbod van september hier.

Verder lezen