Lumion 9 – De snelste oplossing om je ontwerpen mooi te renderen!

Het maken van mooie overtuigende renders was nog nooit zo makkelijk en snel als met Lumion 8!

Lumion maakt het voor creatieve ontwerpers mogelijk om mooie fotorealistische beelden te maken van hun 3D SketchUp ontwerpen en dit in slechts enkele seconden. (ook uit andere 3D programma's)

Lumion was al een van de snelste oplossingen om tot een mooi resultaat te komen maar met Lumion 8 zijn de ontwikkelaars nog een stap verder gegaan!

De tijd om tot een mooi resultaat te komen is nu nog korter geworden doordat er gebruik gemaakt wordt van verschillende voorinstellingen.

Je kan natuurlijk ook nog alles aanpassen en instellen zoals jij dat zelf wenst. Maar al het moeilijke werk is nu in 1 klik gedaan!

Je kan nu sneller dan ooit jouw 3D ontwerp op de mooiste manier gaan presenteren en dit niet alleen voor stilstaande plaatjes maar ook voor video animaties!

Een van de vele verbeteringen in Lumion 8 is het Sky Licht - de daglicht simulator. Deze zorgt voor een veel betere belichting en voor mooiere en fijnere schaduwen.

Deze verbetering heeft een zeer positieve invloed op de rijkheid van het beeld omdat bijvoorbeeld gras en bladeren van planten en bomen veel fotoreslischer voorgesteld worden.

Wat interieurs betreft, worden de schaduwen subtieler en zachter weergegeven wat sterk bijdraagt tot een realistischer beeld.

lumion 8 exterieur

Wil jij aan de slag met Lumion 8 of het eerst zelf uit proberen?

Dan kunnen wij je daarbij helpen! Maak hieronder je keuze.

Lumion Zelf Proberen

Lumion online aanschaffen