Overzicht Trainingsaanbod

Wil jij ook SketchUp leren gebruiken als een Pro?

SketchUp is eenvoudig aan te leren maar na 10 jaar SketchUp training geven, weet ik zeer goed waar nieuwe gebruikers mee worstelen. Dus wil jij een snelle en goede start maken bij het gebruik van SketchUp, laat U dan door ons ondersteunen. Hiervoor bieden we verschillende oplossingen aan, Overzicht Trainingsaanbod vind je hier onder.

SketchUp Pro – 2 Daagse Training

In onze 2 daagse training gaan we je leren werken met SketchUp en Layout zodat je de resultaten kan behalen die jij wenst! SketchUp is makkelijk te gebruiken maar als je er niet correct mee leert werken, is de kans groot dat je niet alle capaciteiten van het programma gaat benutten. In deze 2 daagse ga ik je leren om op een correcte manier efficiënt SketchUp te gebruiken. Het doel is ook dat je gaat inzien dat SketchUp de enige 2D/3D software is die je nog nodig hebt!

Ben je totaal nieuwe of gebruik je SketchUp al jaren, dan is deze 2 daagse training geschikt voor jou!

Meer info vind je hier over onze SketchUp Pro -2 Daagse 

Individuele Cursus

We bieden de mogelijkheid tot individuele vervolg begeleiding en training. Hier bekijken we samen waar ik je bij kan helpen. Jij hebt zo mijn volle aandacht en je kan zoveel vragen stellen als je wenst.

Een individuele vervolg cursus kan alleen gevolgd worden als je eerst onze 2 daagse cursus hebt gevolgd!

Ontdek hier ons huidig aanbod>>

Video tutorials

Ben je een autodidact en ben je goed in jezelf nieuwe dingen aanleren, dan kan je op basis van video tutorials ook al een heel eind op weg geraken. Onze Nederlandstalige video tutorials hebben dezelfde inhoud als onze cursus. Er zijn meer dan 70 video’s die u stap voor stap alle tools uitleggen binnen sketchup. We werken hier ook met stap voor stap oefeningen.

Ontdek hier ons video tutorial aanbod>>

 

Gratis Training.

Op regelmatige basis geven we een gratis online training  “10 dingen die ik graag had geweten over SketchUp, toen ik startte met SketchUp”. Dit is een 1,5u durend webinar waar je heel wat handige en waardevolle informatie, tips en tricks te zien zal krijgen. Deze training is zowel geschikt voor iemand die totaal nieuw is en nog niet goed weet wat je allemaal met SketchUp kan doen maar ook  mensen die SketchUp al een tijd gebruiken, kunnen zeker nog wat bijleren. Ik ben er zeker van dat je van deze gratis training heel wat zal opsteken.

Ontdek hier onze Gratis Training>>

 

gratis-training