vidtut

Je ontvangt DIRECT toegang tot de Nederlandse Video Tutorials 

Vul hieronder het formulier in om toegang te krijgen tot deze aanbieding. Ontvang 50% korting met de code spring te gebruiken. (100euro ipv 200euro)

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
: *
BTW nummer format: BE0000.000.000
:
: *
:

 

Dit is echt een tijdelijk aanbod en ik behoud het recht om dit aanbod op elk willekeurig moment aan te passen, offline te halen of de prijs te verhogen, zonder voorafgaande aankondiging.

Veilig betalen!

Hierna kom je op de betaalpagina van MultiSafePay om de betaling veilig verder af te handelen. Wil je een boek te kopen dien je eerst een account aan te maken (indien je die nog niet hebt natuurlijk). Het MulitiSafePay account is bruikbaar voor online betalingen voor meer dan 8000 webshops.

Met een MultiSafePay account kan je dan inloggen en kan je de betaling doorvoeren door gebruik te maken van de beschikbare betaalmiddelen. Wanneer de betaling aanvaard en op onze rekening ontvangen is, zal je een e-mail ontvangen met de licentie- en installatie informatie. (denk eraan dat bankoverschrijvingen enkele dagen in beslag kunnen nemen, waar BankContact of Visa direct verwerkt worden).

connect-betaal-logo

Voor de betaling definitief doorgevoerd wordt, heb je de kans om de bestelling nogmaals te verifiëren.