WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

Probeer Het Zelf!

SketchUp downloaden en probeer het zelf! Zo kan je de “volledig” werkende versie van Trimble SketchUp Pro gedurende 7 dagen uittesten! Overtuig jezelf ervan dat SketchUp een zeer veelzijdig en eenvoudig te gebruiken 3D tekenprogramma is dat bovendien zeer snel aan te leren is! Nieuwe 3D teken – ontwerp software aanleren, kan een hele uitdaging zijn als je totaal nieuw bent… Maar geen paniek.

Een goede start

Ik zorg er persoonlijk voor dat je alvast een goede start kan maken! Hoe doe ik dat? De komende tijd zal je van mij een aantal e-mails ontvangen waarin ik je meeneem in wat SketchUp allemaal te bieden heeft. Ik bezorg je Nederlandstalige video tutorials alsook heel wat tips! We gaan samen een meubel, een keuken en een huisje tekenen zodat je de basisprincipes van SketchUp leert en ziet wat het allemaal kan. Misschien wil je geen keuken of meubel tekenen, kan best, maar het gaat vooral over hoe je met SketchUp aan de slag kan.

Ga jij de uitdaging aan?

Ik zal je leren hoe je een meubel, keuken en huis kan uittekenen elk in minder dan een half uurtje!

Belangrijk voor we van start gaan!

Stap 1 is een gratis Trimble ID aanmaken.

Bekijk deze video en ik vertel je hoe ik je ga helpen. 

BELANGRIJK : recent is trial/demo tijd verkort van 30 naar 7 dagen. Benut die 7 dagen dan goed!!

 

Sketchup downloaden
Plus gratis begeleiding

Vul hieronder je voornaam en email in. Geef aan waarvoor je SketchUp gaat gebruiken zodat wij je van de juiste informatie kunnen voorzien.

Om aan de slag te gaan met SketchUp heb je een Windows 10 of  11  – 64bit nodig of een Mac OS 10.16 of hoger. Wil je meer weten over de systeemeisen, kijk dan hier.

Zo ontvang je onmiddellijk de nodige informatie om een Trimble ID aan te maken + SketchUp Download link!

De verder begeleiding bieden we aan vanuit onze trainingsorganisatie – Masters In SketchUp.