WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

SketchUp Go

Ontwerp en werk samen, overal!

Ontworpen om overal te kunnen gebruiken.

Misschien heb je de tijd nog meegemaakt dat je vast zat aan je tekentafel en je kalk papier …
Dan hadden we het computer tijdperk maar daar zat je ook nog steeds aan vast …
Met een laptop had je toch al iets meer vrijheid.
Vandaag, vandaag kan je overal werken en niet alleen op 1 apparaat.

Het gebeurt op een bouwplaats, kantoor, thuis, of onderweg.
SketchUp Go is speciaal ontwikkeld voor iPad en het web en daarmee heb je de tools die je nodig hebt, ongeacht waar je je bevindt.

Creëer snel in 3D met SketchUp voor iPad (onderdeel van SketchUp Go), synchroniseer je projecten naar de cloud van SketchUp -Trimble Connect en haal ze weer op met eender welk apparaat met SketchUp voor Web of met SketchUp Pro. Onderweg-remote werken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Van schetsboek naar SketchUp voor iPad

Creëer snel je concepten.
Ontwerp snel en eenvoudig op je iPad door middel van enkele slimme tekengereedschappen of schets direct bovenop je 3D-modellen met de Apple Pencil. (die je reeds gewoon bent als je al een SketchUp gebruiker was)

 

Realistische context/omgeving toevoegen.
Haal satellietbeelden op voor de context van de locatie, geef modellen structuur door foto’s met je camera te maken en die dan te importeren als kant-en-klare onderdelen van echte producten uit 3D Warehouse.

 

Digitaal markeren.
Stroomlijn opmerkingen/nota’s door 3D-modellen op je iPad te markeren, waarna je feedback wordt geconsolideerd in één 3D-project. Handig voor op de werf!

 

Zorg dat iedereen mee is.
Hou iedereen die betrokken is bij het project op de hoogte door ontwerpdetails en kritieke wijzigingen te delen in de cloud en dit via Trimble Connect.

 

Verbaas iedereen.

Vlieg door je ontwerpen met behulp van SketchUp voor iPad of SketchUp voor Web en vang real-time design feedback op door in 3D te herhalen. Om Nog meer indruk te maken, schakel je de AR-modus in en zo breng je het ontwerp echt tot leven voor jouw klanten. Voor iedereen die modellen op zijn/haar eigen apparaten wil bekijken, zijn er gratis iOS en Android viewer apps.

Verminder dure fouten en tijdverlies door samen te werken in 3D en in de cloud!

Hoeveel vermijdbare fouten gebeuren er op de werf omdat niet iedereen de laatste versie van de plannen heeft? Dat de elektricien dacht zijn kabels ergens in te slijpen maar de loodgieter was hem voor …
Verminder tijdverlies. Vroeger moest je wachten op aangepaste bestanden of was de wetransfer link net vervallen wanneer een aannemer hem wou downloaden …
Nu kan iedereen op de werf alle correcte en laatst geupdate informatie raadplegen. Meten in het 3D model, opmerkingen plaatsen, aanpassingen vragen, … Iedereen kan altijd aan de juiste en laatste info. En hiermee kan kostbare tijd, die heel dikwijls verloren gaat, voorkomen worden.
Dit door samen te werken in 3D en in de cloud!

Wat zit er in de SketchUp Go gereedschapskist?

SketchUp voor iPad

Zet de eerste lijnen in 3D op het digitale papier, gebruik het 3D model op de werf, toon het aan je klant in AR.

SketchUp voor web

Gebruik SketchUp in een browser en het werkt identiek op de iPad.

Auto Shape

Ervaar de sensatie van het schetsen in 3D door het gebruik van enkele slimme tools die jouw schetsen automatisch kunnen omtoveren in een breed scala aan 3D vormen en configureerbare objecten. (op iPad)

Markeer modus

Maak conceptuele illustraties en noteer rechtstreeks op je 3d model.

 

Foto-textuur toevoegen

Importeer aangepaste foto structuren met de camera van je iPad.

AR-weergave

Ervaar jouw ontwerpen ter plekke met behulp van de augmented reality-weergave op jouw tablet of telefoon.

Webgebaseerde samenwerkingstools

Hou projecten op schema door middel van een breed scala aan tools voor het delen van bestanden en projectbeheer van Trimble Connect.

Cross-device bestandssynchronisatie

Ga verder waar je was gebleven, ongeacht waar je bent of op welk apparaat je werkt, en dit door gebruik te maken van de automatische bestandssynchronisatie tussen web- en iPad-apps. (en SketchUp Pro desktop)

Ontdek SketchUp Go in actie.

Wat omvat SketchUp Go?

SketchUp for iPad

SketchUp for Web

Trimble Connect

De kracht van SketchUp overal gebruiken?

voor 115€/jaar

Wat is het verschil tussen SketchUp Go en SketchUp Pro.

SketchUp Pro bevat alles wat SketchUp Go ook bevat.
SketchUp Pro is de desktop applicatie (Windows en Mac) welke nog meer extra mogelijkheden biedt dan de iPad/Web versie.
Deze versie biedt een extra applicatie aan nl.LayOut.
Met deze tool kan je je 3D model vertalen naar 2D plannen, details, en moodboards.
In SketchUp Pro kan je ook ‘plugins’ gebruiken die vele nieuwe functies aan SketchUp kunnen toevoegen. Zoals render programma’s om je 3D model fotorealistisch te maken.
LayOut, alsook gebruik kunnen maken van plugins en render programma’s, is niet mogelijk met SketchUp Go.
Wanneer je dit wel wenst te gebruiken, dan kan je upgraden naar SketchUp Pro.

SketchUp Pro bevat SketchUp Web, SketchUp Go, Trimble Connect, SketchUp Desktop, 3D Warehouse, Extension Warehouse en PreDesign.

SketchUp Go en Pro werken naadloos samen door beide gebruik te maken van 3D Warehouse en Trimble Connect.

Meer info ivm SketchUp Pro vind je hier.

Welke iPad heb je nodig en welke computer?

De SketchUp iPad versie zal werken op elke iPad Air of nieuwere versie. Voor een optimale ervaring en gebruik te kunnen maken van de pencil functies, heb je een nieuwere iPad nodig die werkt met de Apple Pencil. Een iPad pro zal de beste ervaring gegeven wanneer je grotere /complexe projecten zou willen realiseren.
De SketchUp in de browser versie stelt minder minimumeisen dan SketchUp Pro als desktop applicatie. Niettegenstaande, als je zwaardere/complexere projecten wil realiseren, is een computer met een 3D videokaart wel een must. De webversie werkt zowel op Windows als Mac computers.

Meer info ivm de systeemvereisten van SketchUp Pro vind je hier.

Aan de slag met SketchUp Go?

SketchUp Go is verkrijgbaar als een jaarlijkse abonment. (verlengt niet automatisch)

Payer sans risque!

Bij ons kan je SketchUp Go kopen in alle veiligheid! Hierna kom je op de betaalpagina van MultiSafePay om de betaling veilig verder af te handelen. Met een MultiSafePay account kan je dan inloggen en kan je de betaling doorvoeren door gebruik te maken van de beschikbare betaalmiddelen. Wanneer de betaling aanvaard en op onze rekening ontvangen is, zal je een e-mail ontvangen met de licentie- en installatie informatie. (denk eraan dat bankoverschrijvingen enkele dagen in beslag kunnen nemen, waar BankContact of Visa direct verwerkt worden).

SketchUp Go kopen – voor de betaling definitief doorgevoerd wordt, heb je de kans om de bestelling nogmaals te verifieren.

SketchUp Go Levering

Wanneer wij de betalingsbevestiging ontvangen hebben, zal je een e-mail krijgen met de licentie- en download informatie. Eveneens zorgen wij ervoor dat je SketchUp Go makkelijk kan gaan installeren en activeren. Er zal een aparte e-mail worden verzonden met de factuur in pdf.