WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

SketchUp Maintenance Verlengen

Het is niet meer mogelijk om een bestaande maintenance te verlengen of te vernieuwen.

Dit doordat sinds november 2020 SketchUp alleen nog te gebruiken is met een subscription – Trimble ID activatie.

Heb je nog een SektchUp Pro met een maintenance (dus een classic licence) dan kan je nog wel upgraden/switchen naar dit nieuwe systeem.

Wat de switch inhoud en hoe je de swtich maakt vind je op deze pagina.

 

Onderstaande informatie is niet meer van toepassing.

SketchUp Maintenance Nu Verlengen!

 

 Op deze pagina kan je een nog geldige SketchUp Pro Subscription verlengen.

Indien je subscription  verlopen is of wanneer je een oudere versie van SketchUp hebt (pre 2013) moet je de upgrade pagina gebruiken.

Maar opgelet!!!

Trimble (de fabrikant van SketchUp) heeft beslist dat vanaf april 2017, licenties die 3 jaar of ouder zijn en waarvan de maintenance nog nooit verlengd werd, niet langer meer geupgrade gaan kunnen worden!

Wens je met SketchUp te blijven werken, dan dien je een volledig nieuwe licentie aan te kopen.

Waarom je Maintenance Verlengen?

Het doel van het SketchUp maintenance – onderhoudsprogramma is er eerst en vooral voor te zorgen dat je steeds van de laatste versie van SketchUp gebruik kunt maken. Zo kan je steeds aan de slag met de laatste nieuwe tools!

Verder kan je tijdens je lopende maintenance periode ook gebruik maken van support. Deze support is van toepassing op de installatie, activatie en mogelijke technische problemen met de software.

 

Als je SketchUp Pro 3 jaar of ouder is en je de maintenance nog nooit verlengd hebt, dan ga je deze niet meer kunnen verlengen.

Het is belangrijk om je maintenance up-to-date te houden, zo kan je vele euro’s uitsparen!

Wat kost een SketchUp Pro Maintenance subscription / Onderhoudscontract verlenging?

SketchUp  Pro 1 jaar Maintenance verlenging  – Euro excl.BTW per licentie

Het is belangrijk dat je bij het “Support number” veld  jouw support nummer invult vanuit de email!

Payer sans risque!

Hierna kom je op de betaalpagina van MultiSafePay om de betaling veilig verder af te handelen. Wil je SketchUp Pro aankopen dan dien je eerst een account aan te maken (indien je die nog niet hebt natuurlijk). Het MulitiSafePay account is bruikbaar voor online betalingen voor meer dan 8000 webshops.

Met een MultiSafePay account kan je dan inloggen en kan je de betaling doorvoeren door gebruik te maken van de beschikbare betaalmiddelen. Wanneer de betaling aanvaard is en op onze rekening ontvangen is, zal je een email ontvangen met de licentie- en installatie informatie. (denk eraan dat bankoverschrijvingen enkele dagen in beslag kunnen nemen, waar BankContact of Visa direct verwerkt worden).

SketchUp Pro kopen – voor de betaling definitief doorgevoerd wordt, heb je de kans om de bestelling nogmaals te verifiëren.

SketchUp Pro Maintenance Verlenging Levering

Wanneer wij een betalingsbevestiging ontvangen hebben, zullen wij de verlenging aanvragen, dit duurt meestal 1-2 werkdagen. Je ontvangt een email met verdere informatie.