WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

SketchUp Mastery Traject

Wil jij meer realiseren met SketchUp? Ik ben ervan overtuigd dat 80% van de SketchUp gebruikers, als zij nog beter met SketchUp en Layout zouden kunnen werken, zij alleen nog SketchUp als oplossing zouden gebruiken om zowel hun 2D als hun 3D werk te realiseren. Zonder nog gebruik te hoeven maken van andere dure software pakketten.
Wil jij dat ook realiseren, alles in SketchUp realiseren, zowel je 2D als je 3D werk, dan kunnen wij je helpen om dit te bereiken en dit met ons SketchUp Mastery Traject!

Waaruit bestaat het SketchUp Mastery Traject?

SketchUp Pro 2 Daagse

Ben jij totaal nieuw of gebruik je SketchUp al een tijd, alles start met de SketchUp Pro 2 Daagse cursus. Hierin ontdek je hoe je SketchUp nog sneller en beter kan gaan gebruiken en hoe je Sketchup modellen correct moet opbouwen in 3D.

Als je deze skills niet goed beheerst, dan leert de ervaring ons dat 80% van de problemen die later naar boven komen in renders, in Layout of bij de export naar andere pakketten, cnc of 3d print, hieraan te wijten zijn. 3D modellen zijn niet correct opgebouwd. Dit is de kern van de 2 Daagse training, SketchUp snel en correct gebruiken, de juiste basis leggen zodat jij SketchUp mastery kan bereiken.

Na het volgen van de 2 daagse krijg je toegang tot onze besloten video tutorials selectie alsook 6 maanden toegang tot de vraag en antwoord sessies en de kennisbank.
Deze 2 Daagses organiseren we 1-2x in de maand.

Meer info over onze 2 daagse vind je hier.

Renderen

Wil jij je SketchUp model nog mooier voorstellen, dat kan door het te gaan renderen. Er bestaan meerdere oplossingen om je SketchUp model te renderen maar een van de meest gebruikte oplossingen is Podium. De op één na populairste is Artlantis.
Als jij Vray gebruikt of gaat gebruiken, hiervoor bieden we andere oplossingen.
In eerste instantie gaan we ons focussen op het renderen met Podium.

Deze training bestaat uit 2 delen. Een halve dag online training en een halve dag live training. Tijdens de online training gaan we Podium en zijn functies verkennen. We gaan ook samen een interieur render maken en kijken naar wat de belangrijkste dingen zijn om een mooie render te realiseren. Van de online training ontvang je ook een opname om later te herbekijken.

Tijdens de 2de halve dag doen we een live training en gaan we kijken naar wat de uitdagingen zijn die je nog ervaart om een mooie render te realiseren. We gaan samen ook nog een render maken met wat meer uitdagingen.
De render training zal 4x per jaar georganiseerd worden. Meer info over deze cursus vind je hier.

Vervolmakings Dag

Nu je de correcte basis van SketchUp in de vingers hebt, komen er waarschijnlijk heel wat praktische vragen naar boven. Wat is nu de beste workflow? Hoe kan ik mijn templates best opzetten? Hoe bepaalde plugins juist gebruiken zoals Skalp, Artisan,…
Misschien heb je ook een vraag over hoe je met Dynamische componenten aan de slag kan.
Dit is 1 dag in beperkte groep, waar vooral je vragen centraal staan.
Deze vervolmakings dag zal 4x per jaar georganiseerd worden.

Mastery Dag

Wanneer je al een tijd aan de slag bent met SketchUp en alle voorgaande stappen voltooid hebt, dan ben je klaar voor de laatste stap om SketchUp Mastery te bereiken.
Wat omvat het programma hiervoor? Dat bepalen we gezamenlijk. Op zo’n dag zullen er maximaal 2 deelnemers zijn.
De mastery dag zal 2x per jaar georganiseerd worden.

Een SketchUp Master worden?