WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

Presenteer Je SketchUp Modellen Nog Realistischer Met Een Van De SketchUp Render Oplossingen

SketchUp Render Oplossingen

SketchUp is een zeer handige en snelle 3D moduleer tool die zelf verschillende presentatiemogelijkheden bevat. Maar je wilt natuurlijk nog een stap verder gaan en je ontwerp nog meer laten spreken door dit zo realistisch mogelijk voor te stellen.

Er zijn heel wat SketchUp render oplossingen. Het onderscheid dat we maken zijn oplossingen die zich in SketchUp zelf integreren en de stand alone oplossingen. Beide hebben hun voor- en nadelen. Hieronder vind je de meest populaire SketchUp Render oplossingen.

Wens je meer info over renderoplossingen en wat vandaag de beste keuze is, bekijk dan onderstaande video of contacteer ons vrijblijvend voor advies!

 

De SketchUp plugin render oplossingen.

SU-Podium

SU Podium is een render plug-in voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. SU Podium werkt binnen SketchUp Pro en maakt gebruik van de texturen, kleuren en schaduwen in het programma. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve en boekt u in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten. Su-Podium is voor Windows en Mac computers.

Meer info hierover vind je op onze su-podium site

Enscape Voor SketchUp

Enscape for SketchUp is render plugin-in welke in seconden je SketchUp model in een realtime visualisatie tot leven brengt. Met Enscape kan je zowel renders maken. Maar eveneens animaties, 360° panoramas als realtime output voor VR brillen maken.  Enscape werkt alleen op een windows computer met een snelle 3D videokaart.

Meer info vind u op onze Enscape website

V-ray Voor SketchUp

V-Ray for SketchUp is render plugin-in welke een complete renderoplossing vormt binnen SketchUp Pro. De plug-in renderd hoogwaardige plaatjes die er haast levensecht uitzien. Doordat je werkt binnen SketchUp Pro,  kan snel gaan renderen tijdens het ontwerpen  en bespaart u op die manier veel tijd! Vray is voor Windows en Mac computers.

Meer info vind u op onze vray for sketchup website

De Stand Alone SketchUp Render Oplossingen

Lumoin

De snelste manier om mooie renders te maken van je SketchUp ontwerpen. Render in seconden ipv minuten.

Toon je ontwerpen ook snel in een animatie video.  Lumion werkt alleen op een windows computer met een snelle 3D videokaart.

Ontdek hier meer info over  Lumion op onze specifieke site!