Vray voor SketchUp Cursus

​​​​Wil je van start gaan met renderen of je ben je al aan de slag met een render programma maar je wilt mooiere resultaten behalen?

Insert Image

Wil jij  echt mooie renders gaan realiseren en je klanten nog beter gaan overtuigen?
Op vraag van vele deelnemers die onze 2 Daagse SketchUp training hebben gevolgd, is het eindelijk zover, starten we met trainingen in Vray SketchUp renderen.

Hoe kan je van je SketchUp model een mooi overtuigend plaatje maken?
Vray is de beste render oplossing die bestaat, niet alleen voor SketchUp maar ook voor andere 3D tekenprogramma's. Maar om al dit potentieel te benutten wat Vray bied is het handig dat jij als gebruiker je er verder gaat in verdiepen.

De mogelijkheden en kracht die Vray bied komt ook met een nadeel, dat het snel complex voor jou als gebruiker kan worden.

De training zal uit 2 delen bestaan.

Het eerste deel zal online te volgen zijn en het 2de deel zal een live training op onze locatie zijn. Het online gedeelte is een halve dag, het live gedeelte is een hele dag.


Bij het eerste online deel, starten we gewoon met de basis. Dus van nul. We gaan over alle functies/tools die vray heeft. We gaan ook samen een render maken van een interieur. Misschien denk je van oké, maar ik doe extérieurs … Wel, als je een mooie interieur render kan maken, heb je ook alle skills om een mooi exterieur te renderen. Omdat interieurs renderen uitdagender en complexer is dan een exterieur.
We overlopen samen alle stappen om een mooie render te gaan maken.
Er is natuurlijk ook tijd voor vragen.


In het 2de deel komen we live samen. We gaan weer samen een render maken maar deze keer met wat meer uitdagingen in. En gaan we dieper in op hoe vray werkt en wat de mogelijkheden zijn.


We voorzien dan ook meer tijd om je vragen te beantwoorden.

Deze online en live  training word ook opgenomen en kan je dus daarna rustig herbekijken.

Praktisch :
Wil jij ook van start gaan met renderen of mooiere render resultaten boeken, dan is deze vray 3 render training zeker iets voor jou! Dan is het de volgende stap naar jouw SketchUp Mastery.

De eerste online render training zal doorgaan op 18/5/18 om 13:30u
En de live zal zijn op 31/5/18 om 9:30u Te Putte (BE)


Deze training wordt waarschijnlijk maar 2x per jaar gegeven en de plaatsen zijn beperkt tot 4 personen (voor de live training).
Wil jij er als een van de eersten bij zijn, meld je dan nu aan via want vol is vol.De investering voor deze cursus zal 650,00€ zijn, maar met vroegboekkorting kan je deelnemen aan 500,00€ ex btw/pp.

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
: *
BTW nummer format: BE0000.000.000
:
: *
:


Online Vray render training zal doorgaan op 18/5/2018 om 13:30u.

En de  live training zal zijn op 31/5/18 om 9:30u Te Putte (BE)


Deze cursus zal gegegeven worden door Dieter Dewulf en Peter Wuyts. Peter is de SketchUp expert in de lage landen en Dieter is de Vray 3 voor SketchUp Expert.


Dieter heeft van opleiding houtbewerking gevolgd en is hier ook me van start gegaan in ….  Om zijn klanten een beter beeld te geven van de creates is Dieter gestart met SketchUp te gebruiken om 3D ontwerpen en voorstellingen te gaan maken. Om nog een duidelijker beeld te maken startte hij ook vrij snel met het renderen van zijn 3d modellen. Na enkele render oplossingen te hebben getest viel de keuze bij Vray.

vray sketchup cursus interieur keuken


Het creëren van 3D modellen en renderen fascineerde hem sterk. Zo is bij in 2016 overgestapt van houtbewerking naar fulltime een 3D visualisatie service aan te bieden. Vandaag gebruikt Dieter SketchUp en Vray dan ook full-time. Met de komst van Vray 3 is Dieter zich er 200% in gaan verdiepen en mag hij gerust zichzelf de Vray voor SketchUp expert van Belgie noemen.


Als 1 plaatje meer zegt dan 1000 woorden, oordeel dan zelf…

Wil jij dit ook realiseren, meld je dan zeker aan voor onze Vray cursus.

vray sketchup cursus exterieurjpg
vray sketchup cursus interieur living
vray sketchup cursus interieur badkamer