WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

SketchUp Nederlandse Versie

Bestaat er een Nederlandse versie van SketchUp?

Ben je op zoek naar een SketchUp Nederlandse versie of wil je weten of je huidige SketchUp versie naar het Nederlands omgezet kan worden?

Het klopt dat er een Nederlandstalige versie was. Maar deze bestaat niet meer.

De Nederlandstalige versie was beschikbaar voor Google SketchUp 8, voor de vrije – gratis versie. Maar voor de Pro versie van SketchUp is er nooit een Nederlandstalige versie geweest. De Nederlandstalige versie is ook nooit door Google zelf uitgegeven.

SketchUp is officieel alleen beschikbaar in het Engels, Frans en Duits. Er zijn nog wel enkele groepen die zorgen voor vertalingen maar die zijn niet officieel ondersteund door Trimble.

Dus vandaag is er geen versie meer beschikbaar in het Nederlands, niet voor de pro en ook niet voor de vrije versie Make.

Maar als je SketchUp gaat gebruiken, zal je merken dat het gebruik van het Engels eerder beperkt is. Je werkt  meestal met de icoontjes en die spreken voor het grootste deel een universele taal. Daarmee bedoelen we, als je een potlood icoon ziet, zal je waarschijnlijk de link wel leggen dat je hiermee een lijn kan gaan tekenen.

Als je helemaal nieuw bent met het gegeven “3D tekenen” kan dit waarschijnlijk wel een extra uitdaging zijn.

Het probleem is waarschijnlijk niet dat SketchUp niet in het Nederlands bestaat maar dat de documentatie erover niet beschikbaar is in het Nederlands. Maar hiervoor kunnen we een oplossing bieden. Er bestaat een Nederlandstalig handboek, maar wij hebben nog iets beter ontwikkeld.

Geen SketchUp Nederlandse versie, welke oplossing kunnen we bieden?

We hebben namelijk (als enige in de Benelux) eigen Nederlandstalige video tutorials gemaakt. Dit zijn meer dan 60 stap voor stap video’s die je zullen helpen om SketchUp te leren kennen en het te gebruiken. Je zal zien dat je niet zoveel kennis van het Engels nodig hebt om met SketchUp te werken. Eveneens zijn bij de video ook de uitleg instructies stap voor stap in het Nederlands beschreven. Ontdek de Nederlandse video tutorials hier!

We kunnen je ook nog een andere oplossing aanbieden en dat is onze SketchUp cursus. Dit is onze 2 Daagse SketchUp Pro cursus.  De cursus wordt volledig aan jouw noden/behoeften aangepast. Een betere start om met SketchUp aan de slag te gaan, bestaat er niet!

“Ontdek hoe Jij ook Snel en Eenvoudig je eigen ontwerpen in 3D kan maken!

Probeer vandaag nog GRATIS de demo.

Ik ga je zelfs begeleiden!

Ga Direct Aan de Slag Met SketchUp Pro

Wil je direct van start met SketchUp Pro, bij ons kan je als eerste en enige verkoper in de Benelux direct aan de slag, 24u per dag, 7 op 7. Je ontvangt je licentie informatie direct nadat de aankoop betaald is.

Neem een kickstart en volg een cursus

Wil je geen tijd verliezen met SketchUp en onmiddellijk aan de slag gaan? Volg dan zeker onze SketchUp 2 Daagse cursus. Hier zal je ontdekken hoe je SketchUp optimaal en snel kan gaan inzetten om zo je 3D modellen correct op te bouwen.

Ben je student, docent of school?

Voor studenten en docenten zijn er specifieke licenties verkrijgbaar. Op die manier kunnen studenten de mogelijkheden van SketchUp Pro in hun opleiding leren kennen.