SketchUp Studentenlicenties en Schoollicenties

Voulez-vous lire cette page en français?

Educatieve SketchUp Pro licenties.

We vinden het heel belangrijk dat studenten, docenten en scholen gebruik kunnen maken van SketchUp Studio.

Door de aanschaf van een Educatieve licentie, kan je een SketchUp Studio subscription gebruiken, dit is SketchUp Pro +  Safaira  +Mobile Viewer met AR (Moblie app viewer) + VR headset viewer (Oculus/Vive/Hololens) + Trimble Connect.  Dus alles wat SketchUp te bieden heeft (commeriele prijs 1095€ per jaar)

Op die manier kan de toekomstige generatie helemaal vertrouwd geraken met de kracht en de mogelijkheden van SketchUp Studio!

20150403_111648

OPGELET, met SketchUp 2019 zijn er nieuwe systeemvereisten. Voor Windows is 64bit vereist! Ook is een aparte 3D videokaart een must, de videokaart moet tevens OpenGL 3 compatibel zijn. 

Meer info over de systeemvereisten vind je hier.

SketchUp Studio Studentenlicenties en Docentenlicenties (als Subsciption)

Video aan het laden...

Wat je moet weten:

De studentenlicenties worden verdeeld via ons officieel SketchUp Pro Partner kanaal.

  • Een SketchUp Studio studente/docente subscription is 51€ excl. Btw. (per jaar)
  • Wie komt er in aanmerking? Sinds begin dit jaar zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een studenten/docenten licentie aangescherpt. Vanaf januari 2017 kunnen enkel nog studenten/docenten die ingeschreven zijn aan een door de overheid gesubsidieerde school, hogeschool of universiteit een studenten/docenten licentie aanvragen. Dus personen die een opleiding bij een opleidingscentrum volgen of geven (zoals vdab, syntra), komen hiervoor niet meer in aanmerking! Deze verscherping van de voorwaarden werd ingevoerd nadat er in het verleden misbruiken werden vastgesteld
  • Studenten/docentenlicenties zijn geldig tot één jaar na aankoop.
  • Met je studenten/docentenlicentie krijg je altijd gratis een upgrade naar de nieuwste versie binnen het jaar.
  • Je kunt de licenties zowel op een laptop als op een desktop installeren. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de computers toebehoren aan dezelfde gebruiker en dat het gebruikte besturingssysteem hetzelfde is (Windows of Mac).
  • Uiteraard mogen studenten/docentenlicenties NIET voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Wat in het verleden wel gebeurd is en daarom werden de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze licentie aangescherpt. Als er toch nog een inbreuk vastgesteld wordt, dan worden deze licenties vernietigd en wordt de aankoop van een commerciële licentie opgelegd.
  • Een student/docentmoet steeds een geldig bewijs van inschrijving leveren van zijn/haar studierichting of een geldige studentenkaart/docentenkaart kunnen voorleggen!

Je kan de aanvraag doen door gebruik te maken van onderstaand formulier!

OF

Koop je studenten/docentenlicentie nu online direct aan

m-7e658d0d0b19d50022ddf23469503f1be9674532

 

Educatieve netwerklicenties – Schoollicenties

Wat je moet weten:

Schoollicenties zijn Netwerklicenties!

Prijzen van de educatieve netwerklicenties:

Scholen kunnen een licentie voor een periode van 1  jaar afsluiten. Updates en upgrades zijn bovendien gratis in deze periode. De minimale afname is 10 licenties.

  • Licentie voor 1 jaar: € 15,- excl. BTW per activatie
  • Laptop Programma: € 40,- excl. BTW per licentie

De schoollicentie kan alleen gebruikt worden indien de computers waarop SketchUp gebruikt zal worden verbonden zijn met het internet!

Belangrijke informatie

Voor educatieve licenties komen alleen non-commerciële, door de overheid gesubsidieerde opleidingen in aanmerking. Hiermee wordt bedoeld scholen, hogescholen en universiteiten. Opleidingscentra die opleidingen aanbieden komen hiervoor niet meer in aanmerking. Aan instanties met commerciële bedoelingen kunnen enkele commerciële licenties geleverd worden. Educatieve netwerklicenties zijn vloeiend en het aantal activaties bepaalt hoeveel leerlingen er tegelijkertijd met het programma kunnen werken. Educatieve netwerklicenties zijn enkel en alleen bedoeld voor installatie in een netwerkomgeving (een internet connectie is vereist voor het gebruik!). De netwerklicenties verlopen 1  jaar na de uitgifte van de licentie. Het Laptop Programma is bedoeld voor laptops die eigendom zijn van de school en zijn dus zeker niet bedoeld voor privé laptops! Deze verlopen eveneens 1 jaar na de uitgifte.  Er wordt  uitgegaan van een minimum afname van 10 licenties voor schoollicenties 

iStar-SketchUp-autism-e1330714344407

Hoe SketchUp schoollicenties aankopen?
Of een studentenlicentie of een docentenlicentie aanvragen?

Wat de schoollicenties betreft, dit kan alleen via een offline proces. Dus hiervoor moet je ons steeds contacteren.

Studenten en Docenten kunnen onderstaand formulier gebruiken om een aanvraag te doen. Een aanvraag kan enkel verwerkt worden alles alle nodige gegevens ingevuld en aanvaard worden.

Voor studenten en docenten, bij een aanvaarde aanvraag zal je een e mail ontvangen met een pro forma factuur. Wanneer deze voldaan is, kunnen we de licentie aanvragen. Het kan tot 2 werkdagen in beslag nemen vooraleer je de licentie per mail ontvangt.

OF

Koop je studenten/docentenlicentie nu online direct aan

 

Een aanvraag kan alleen maar verwerkt worden als alle nodige gegevens ingevuld worden en er een bewijs van student/docent zijn is bijgevoegd!

Voor scholen, graag contact opnemen via info@see3d.be.

Of doe je aanvraag en betaal met een klassieke overschrijving.

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
: *
BTW nummer format: BE0000.000.000
:
:
:
:
: *