WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

Een Sketchup Cursus Volgen?

SketchUp staat bekend om het gemak waarmee mensen er mee aan de slag kunnen en om haar eenvoudige interface waarmee het mogelijk is heel eenvoudig 3D tekeningen en ontwerpen te maken. Veel mensen gaan dan ook vol goede moed aan de slag, en wonder boven wonder gaat het allemaal goed. Totdat het moment komt dat u een al bestaand model aan moet gaan passen, omdat een klant bijvoorbeeld toch iets heeft wat hij of zij net iets anders wilt zien. Op dat moment komt u er achter dat alle objecten en vlakken aan elkaar gekoppeld zijn en dat als je iets aanpast er ook aanpassingen op andere punten plaatsvinden waarbij dit helemaal niet de bedoeling is. De basis van SketchUp lijkt misschien heel eenvoudig, maar er zijn enkele principes waarbij rekening gehouden moet worden tijdens het creëren van nieuwe modellen.

Alleen als u deze stappen goed door loopt voorkomt u dat u later in de knoei komt als u op een gegeven moment zaken moet gaan wijzigen. Door mijn jarenlange ervaring met het geven van cursussen in SketchUp weet ik waar de meeste gebruikers vast komen te zitten. Door het volgen van een SketchUp cursus kunt u veel voorkomende problemen al oplossen voordat ze überhaupt ontstaan.

De 7 goede redenen om een SketchUp cursus te volgen

  • SketchUp is zeer eenvoudig om aan te leren en er een snelle start mee te maken. Er zijn echter enkele verborgen functionaliteiten die u zeker moet gebruiken om  later niet in de problemen te komen met uw modellen. Deze kunnen wij u laten zien hoe juist te werk te gaan.
  • De cursus is ook geschikt voor ervaren SketchUp gebruikers. Dankzij onze ervaring kunnen wij u zeker 33% sneller en efficiënter laten werken met  SketchUp.
  • Wist u dat u uit uw SketchUp Pro 3D model een lijst kunt halen met alle materialen en onderdelen die gebruikt zijn? Wij kunnen u precies laten zien hoe u dat kunt doen.
  • Kent u de aanvulling Layout op SketchUp Pro al? Wij kunnen u de voordelen laten zien en u leren om gebruik te maken van deze aanvulling. Hiermee kunt u nog mooiere plannen en presentaties maken.
  • Tijdens de cursus  duurt het geen uur voordat wij u een eureka moment kunnen bezorgen!
  • Een cursus bij ons volgen is een investering in tijd, geld en maar vooral in u zelf. Dankzij de tijdswinst en het toegenomen gemak tijdens het werken met SketchUp heeft u deze cursus echter al in een handomdraai terugverdiend!
  • De cursussen worden gegeven op individuele basis door iemand die al jaren ervaring heeft met het programma. Op deze wijze heeft u de volledige aandacht en kan de cursus aangepast worden aan uw tempo en niveau.

Wilt u uiteindelijk ook het maximum halen uit SketchUp?

Schrijf u dan nu in voor een  SketchUp Pro Basis cursus! Of u nu een beginnend gebruiker of een ervaringsdeskundige bent met het programma, onze cursus SketchUp zal voor iedereen van toegevoegde waarde zijn. Bij iedereen zullen we beginnen met de basis handelingen van SketchUp, zodat er in ieder geval geen foute gewoontes meer blijven hangen. Op de ontwikkelde basiskennis wordt later verder gebouwd richting de meer geavanceerde functies van SketchUp.

sketchup cursus training slide

Heeft u interesse om ook een cursus SketchUp  Pro te volgen?

De cursus is dus geschikt voor nieuwe  gebruikers en ervaren gebruikers. U hoeft nog geen SketchUp Pro licentie in bezit te hebben. De cursus wordt ook gevolgd om te kijken of SketchUp wel de geschikte tool is ja dan nee.

[thrive_megabutton mt=”Ontdek Onze SketchUp Cursus” st=”” color=”red” link=”/cursus” target=”_self” align=”aligncenter”]

Of neem dan zeker contact met ons op!