WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

8 Follow Me Tips

12 december 2018

Ontdek 8 Follow Me Tips die je zullen helpen Follow Me nog beter te gaan gebruiken.

[jwplayer file=”https://www.youtube.com/watch?v=J9DK0ABb33M” controls=”false” autostart=”false”]

 

Ook een SketchUp Master worden?

Wij zien het dagelijks gebeuren dat SketchUp gebruikers, de mogelijkheden van SketchUp onderschatten.

En dat ze veel te veel werk doen, en zelfs heel veel werk dubbel doen!

Al was het maar om het dubbel tekenwerk van eerst alles in 2D te tekenen en het daarna naar 3D om te zetten, te voorkomen.

 

“Ik gebruikte SketchUp al een tijd om mijn 2D plannen om te zetten naar 3D presentaties voor mijn klanten. Ik zie heel veel van mijn collega’s dit ook doen. Dus ik dacht dat dit de normale manier was. Maar Peter overtuigde mij dat het misschien ook anders kan. Om alles in 3D te doen en dan al je 2D en zoveel meer uit 1 3D ontwerp te halen.

Om SketchUp beter te begrijpen en te leren gebruiken, volgde ik de SketchUp 2 Daagse.

Een nieuwe wereld ging voor mij open. SketchUp is nu de tool in mijn gehele activiteit.

En ik realiseer alles in minder tijd!”

Ann P.

 

We kunnen je helpen deze stappen ook te zetten. Dit doen we in onze SketchUp 2 Daagse.

Het doel is hier om je SketchUp te leren kennen en gebruiken. Zodat jij meer kan doen in minder tijd, maar ook nog mooiere dingen kan realiseren.

Hoe wij je kunnen helpen met onze SketchUp 2 Daagse vind je hier.

Neem deze kans nu!

 

 

Related Articles

SketchUp Tips – Week 53

  Hierbij de 10 SketchUp Tips van de 53ste week van 2019 -  CabN8  week 2 Meer weten over CabN8? ga naar CabN8.be ?️Ontdek de magische leggers in CabN8! Tip #355 [jwplayer file="https://www.youtube.com/watch?v=NUxoz7OrQoE" controls="true" autostart="false"]...

SketchUp Tips – Week 52

Hierbij de 7 SketchUp Tips van de 52ste week van 2019 -  CabN8  week Meer weten over CabN8? ga naar CabN8.be ?️De CabN8 interface verkennen. Tip #347 [jwplayer file="https://www.youtube.com/watch?v=46o68WLI0TM" controls="true" autostart="false"] ?️Welke bovenkant kast...

SketchUp Tips – Week 51

  Hierbij de 7 SketchUp Tips van de 51ste week van 2019 -  SketchUp 2020 week   ?️Wat is er nieuw in SketchUp 2020 deel 1. Tip #340 [jwplayer file="https://www.youtube.com/watch?v=Mgd5puY0UA4" controls="true" autostart="false"]   ?️Wat is er nieuw in...