WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

SketchUp Studentenlicenties ONLine Edu

Wat je moet weten:

De studentenlicenties worden verdeeld via ons officieel SketchUp Pro Partner kanaal.

 • Een SketchUp Studio studente/docente subscription is 51€ excl. Btw. (per jaar)
 • Wie komt er in aanmerking? Sinds begin dit jaar zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een studenten/docenten licentie aangescherpt. Vanaf januari 2017 kunnen enkel nog studenten/docenten die ingeschreven zijn aan een door de overheid gesubsidieerde school, hogeschool of universiteit een studenten/docenten licentie aanvragen. Dus personen die een opleiding bij een opleidingscentrum volgen of geven (zoals vdab, syntra), komen alleen in aanmerking bij langlopende opleidingen! Deze verscherping van de voorwaarden werd ingevoerd nadat er in het verleden misbruiken werden vastgesteld. Elke aanvraag zal steeds individueel beoordeeld worden.
 • Studenten/docentenlicenties zijn geldig tot één jaar na aankoop.
 • Met je studenten/docentenlicentie krijg je altijd gratis een upgrade naar de nieuwste versie binnen het jaar.
 • Je kan de licentie maar eenmalig activeren, ofwel op een laptop of op een desktop.
 • Uiteraard mogen studenten/docentenlicenties NIET voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Wat in het verleden wel gebeurd is en daarom werden de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze licentie aangescherpt. Als er toch nog een inbreuk vastgesteld wordt, dan worden deze licenties vernietigd en wordt de aankoop van een commerciële licentie opgelegd.
 • Een student/docent moet steeds een geldig bewijs van inschrijving leveren van zijn/haar studierichting of een geldige studentenkaart/docentenkaart kunnen voorleggen!
 • Deze licentie is een subscription. Werkt met je email adres als login. Je ontvangt van Trimble een email met je paswoord als je nog geen Trimble ID hebt. Anders een email met je activatie bevestiging!
  Dus je ontvangt GEEN serial nummer meer!
 • De studenten/docentenlicentie is een self-service licentie. Er zit dus geen support bij deze licentie. Je kan je subsription zelf beheren via de subscription portal.

Je kan de aanvraag doen door gebruik te maken van onderstaand formulier!

Studentenlicentie aanvragen?

Studenten  kunnen onderstaand formulier gebruiken om een aanvraag te doen. Een aanvraag kan enkel verwerkt worden alles alle nodige gegevens ingevuld en aanvaard worden. 

Daarna word je naar het betaalportaal van MultiSafePay gestuurd waar je uit verschillende betaalmethoden kan kiezen.
Wanneer de betaling is voldaan en alle informatie velden compleet ingevuld werden en je bewijs van student/docent zijn is aanvaard, dan zullen wij je licentie aanvragen.
De levering hiervan duurt +/-1 werkdag.

Wanneer de informatie die je verstrekt of het bewijs dat je student/docent bent niet oké is of het blijkt dat je niet in aanmerking komt voor een studenten/docente versie, dan zullen wij je het betaalde bedrag terugbetalen min 10€ administratiekosten!

Het opgegeven email adres zullen wij ook gebruiken voor de aanvraag van je subscription!

1 Op de 5 studenten slagen er in een fout of niet bestaand email adres op te geven. Dus voor je de aanvraag doet kijk je email adres goed na!

Alles is gebaseerd op het email adres!!!!

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
: *

Vul het BTW nummer in volgend dit formaat: BE0000.000.000
:
:
:
:
: *