WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

Probeer Het Zelf!

SketchUp downloaden en probeer het zelf! Zo kan je de “volledig” werkende versie van Trimble SketchUp Pro gedurende 30 dagen uittesten! Overtuig jezelf ervan dat SketchUp een zeer veelzijdig en eenvoudig te gebruiken 3D tekenprogramma is dat bovendien zeer snel aan te leren is! Nieuwe 3D teken – ontwerp software aanleren, kan een hele uitdaging zijn als je totaal nieuw bent… Maar geen paniek.

Een goede start

Ik zorg er persoonlijk voor dat je alvast een goede start kan maken! Hoe doe ik dat? De komende tijd zal je van mij een aantal e-mails ontvangen waarin ik je meeneem in wat SketchUp allemaal te bieden heeft. Ik bezorg je Nederlandstalige video tutorials alsook heel wat tips! We gaan samen een meubel, een keuken en een huisje tekenen zodat je de basisprincipes van SketchUp leert en ziet wat het allemaal kan. Misschien wil je geen keuken of meubel tekenen, kan best, maar het gaat vooral over hoe je met SketchUp aan de slag kan.

Ga jij de uitdaging aan?

Ik zal je leren hoe je een meubel, keuken en huis kan uittekenen elk in minder dan een half uurtje!

Sketchup downloaden
Plus gratis begeleiding

Vul hieronder je email en voornaam in…

Om aan de slag te gaan met SketchUp heb je een Windows 10 64bit nodig of een Mac OS 10.14 of hoger. Wil je meer weten over de systeemeisen, kijk dan hier.

Zo ontvang je onmiddellijk de nodige informatie + SketchUp Download link!