WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

Hoe een 3D stoel uittekenen in sketchUp door gebruik te maken van de constructietechniek?

13 mei 2013

Als vervolg van de vorige video, een stoel uittekenen met behulp van de volume methode, gaan we nu deze stoel op een andere manier uittekenen.

In deze video laat ik jullie zien hoe je een 3D stoel kan gaan opbouwen in sketchup door gebruik te maken van de constructietechniek.

sketchup stoel modellen constructie

Hier moet je denken aan hoe de stoel in het echt is opgebouwd en uit welke onderdelen hij bestaat.

Een stoel bestaat uit een zitvlak, 4 poten en een leuning. In deze video tonen we dan ook  hoe de stoel onderdeel per onderdeel opgebouwd wordt en hoe je hierbij verschillende technieken kan gaan combineren. Het zijn elk op zich eenvoudige onderdelen  maar ze gaan uiteindelijk samen een meer complex object vormen.

Bekijk deze video

 

 

Vind je dit artikel en video nuttig, deel hem dan of laat je reactie of vragen achter!

Related Articles

Kom jij ons team versterken?

PreDesign biedt je waardevolle klimaatinzichten, die je helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw ontwerp en project. Hiervoor biedt PreDesign je antwoorden omtrent de ideale beglazing en zonwering, en zelfs het ideale ontwerp van je buitenruimtes.

SketchUp Tips – Week 53

  Hierbij de 10 SketchUp Tips van de 53ste week van 2019 -  CabN8  week 2 Meer weten over CabN8? ga naar CabN8.be ?️Ontdek de magische leggers in CabN8! Tip #355 [jwplayer file="https://www.youtube.com/watch?v=NUxoz7OrQoE" controls="true" autostart="false"]...