WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

Hoe werkt Autofold in SketchUp? Hoe kan ik eenvoudig objecten met schuine kanten maken?

2 mei 2013

In deze Nederlandstalige SketchUp video tutorial laten we zien hoe je gebruik kan maken van  Autofold.

autofold sketchup movie functie

Autofold is een functie van de Move tool. Normaal zal de move tool het geselecteerd vlak verschuiven. Door gebruik te maken van de Alt toets op Windows of CMD toets op Mac, kan je Autofold activeren en kan je het vlak op de as (loodrecht op het vlak) gaan bewegen.

Bekijk deze video

[jwplayer config=”sketchup” file=”https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/sketchup8/andere/SketchUp+Autofold+-+schuine+kanten.mov”]

Op die manier hef je het vlak op en creëer je een nieuw volume. Zo kan je objecten maken met schuine kanten of het is een eenvoudige manier om  een zadeldak te maken.

Vind je dit artikel en video nuttig, deel hem dan of laat je reactie of vragen achter!

Related Articles

Kom jij ons team versterken?

PreDesign biedt je waardevolle klimaatinzichten, die je helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw ontwerp en project. Hiervoor biedt PreDesign je antwoorden omtrent de ideale beglazing en zonwering, en zelfs het ideale ontwerp van je buitenruimtes.

SketchUp Tips – Week 53

  Hierbij de 10 SketchUp Tips van de 53ste week van 2019 -  CabN8  week 2 Meer weten over CabN8? ga naar CabN8.be ?️Ontdek de magische leggers in CabN8! Tip #355 [jwplayer file="https://www.youtube.com/watch?v=NUxoz7OrQoE" controls="true" autostart="false"]...