Dynamische componenten probleem oplossen.

[jwplayer file=”https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/sketchuptuts/kennisbank/21+maart+Vraag+Model+dynamische+componenten+probleem+oplossen.mp4″ controls=”true” autostart=”false”]
Een ander deel van de vraag was, je hebt waarschijnlijk iets geprobeerd met ‘dynamic components’ om de deuren te animeren … want dat is wel belangrijk als ik een walkthrough wil doen … deze voetjes die doen wat men noemt ‘cohesion detection’ … op het moment dat ik uiteindelijk hier zou doorlopen, dan ga je zien dat dat niet zal lukken want hij ziet dat er een deur is … die moet uiteindelijk open zijn.
Mieke, je wou dus van deze deuren dynamische componenten maken? Als ik het goed begrijp … ik ben even gewoon aan het kijken naar je model … er zitten hier en daar nog een paar blauwe vlakjes in die er niet zouden moeten zitten … maar voor de rest ben je er blijkbaar wel op vooruit gegaan! De draaideuren gaan open, de schuifdeuren niet … maar … hier zit blijkbaar geen functie achter dus … oké maar deze deuren gaan ook alleen maar schuiven als je ervoor zorgt dat er een functie achter zit. Als je dat gaat doen, dan zouden ze dat wel moeten doen … oké … je hebt iets gedaan met assen … dus als je hier de juiste code achter zet, zal het wel werken.
Heb je hiermee een antwoord op jouw vragen Mieke?
Oké.