Is er een toets om lijnen te connecteren?

[jwplayer file=”https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/sketchuptuts/kennisbank/25+april+Vraag+is+er+een+toets+om+lijnen+te+connecteren.mp4″ controls=”true” autostart=”false”]
Ik ga even op Sven verder antwoorden. Als je organische vormen tekent met lijnen, bestaat er dan een toets om lijnen te connecteren?
Neen, als je lijnen tekent, moet je er altijd voor zorgen dat start of end points mekaar minstens raken. Anders gaat een vorm nooit gesloten zijn. Er is een plugin ‘weld’ dus ‘las’. Dus dat is een plugin die je zou kunnen gebruiken om jouw model volledig gesloten te krijgen. Dus ‘Window – extension warehouse – en dat zoek je op ‘weld’, installeren. Dan moet je wel een gmail account hebben. Bestaat compatibel met 2015 maar in principe werkt die dan ook in 2016. Dus als er staat 2015, werkt dit in principe ook in 2016.