WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

Vandaag is het feest

11 Jaar geleden startte ik See3D.be, hiermee behoor ik tot de 20% van startende ondernemingen die het geluk hebben al zo lang te kunnen ondernemen. Meer dan 50% van de starters overleeft de eerste 3-5 jaar niet!

[jwplayer mediaid=”3103″]

Nu, ongeveer 3 jaar geleden zag het er voor mij ook even niet zo best uit… Het scheelde niet veel of ik behoorde bijna tot de statistieken (30% die er tussen de 5-10 jaar de brui aan (moeten) geven). Vandaag kan ik alleen maar blij zijn dat het toen even fout ging. Ik ben gaan inzien wat ik fout deed en waarom het fout ging… Het was makkelijk om de schuld te geven aan de bankencrisis, de eurocrisis,… maar sorry dit zijn eigenlijk excuses!

De laatste 3 jaar heb ik flink in mezelf geïnvesteerd en heb ik de boel helemaal omgedraaid. Ik heb me gefocust op dat deel van mijn activiteiten dat wel werkte, SketchUp, en hierop ben ik verder gaan bouwen. 3 Jaar later, kan ik alleen maar zeggen dat het nu beter gaat dan ooit. Ik heb 3 jaar na elkaar de omzet kunnen verdubbelen en zo ben ik nu de grootste solo SketchUp verdeler in de Benelux!

Rond Nieuwjaar stuurde ik jullie mijn beste wensen en doelen voor 2015. 3 maanden later wil ik alvast even kijken hoe het hiermee staat…

Mijn Specifieke Doelen

 • “Verdrievoudig het aantal mensen die inzien dat SketchUp de enige 3D software is die ze nodig hebben.” tov 2014 => Alvast goed op koers want er is momenteel al een verdubbeling tov q1 2014.
 • “Verdrievoudig het aantal mensen dat sneller en efficiënter met SketchUp kan werken.” tov 2014 => Alvast goed op koers want er is momenteel al een verdubbeling tov q1 2014.
 • “Overtuig nog meer mensen van de waarde van een render oplossing.” => Doe ik met het “Realiseer met renders” webinar.
 • “Ondersteunen van SketchUp gebruikers om enkel nog SketchUp Pro te gebruiken en geen andere 3D/CAD software.” =>Stap 1 gerealiseerd ebook.
 • “Schrijven een ebook over SketchUp.” => Dit is klaar en je kan het downloaden via https://sketchup3d.be/sketchup-ebook-de-enige-3d-software-die-jij-nog-nodig-hebt/
 • “Schrijven van een SketchUp boek.”. =>Ben ik volop mee bezig, zoek nog mensen die hun SketchUp succesverhaal willen delen.
 • “Uitbouwen van extra SketchUp trainingen.” =>Hiervoor broed ik nog op een plan.
 • “Relevant netwerk uitbouwen en hiermee zoveel mogelijk mensen verder helpen.” =>Er is een mooie online aanwezigheid dus kan ik klanten die iets specifiek zoeken ook verder helpen.
 • “Skalp 4 SketchUp promoten.” => Hiervoor werk ik nog aan een plan.
 • “Spendeer 15%  van de omzet aan training, opleiding en ontwikkeling in mezelf .”=> Het doel was een high level mentor te vinden, die heb ik in januari gevonden in Nederland en nu volg ik een jaar een mentor programma.
 • “Help mijn klanten hun doelen waar te maken in 2015 als coach – mentor.”=> Dit is het nieuwtje dat ik jullie vandaag wil meedelen!

 

Goede voornemens maken en doelen stellen bij het begin van het jaar is mooi maar het is pas compleet als je er aan werkt en ze ook kan realiseren!

Ik heb de laatste tijd heel wat ondernemers gesproken en vele van hen zien de toekomst somber in. Mijn inzichten hierover kan je lezen in deze post. >> Linkedin

Dus naast SketchUp wil ik ook meer ondernemers gaan helpen om hun activiteit (weer) te doen groeien en niet de race naar de bodem maar naar de top te laten rijden!

Vandaag kondigen mijn vrouw Iris en ik de start aan van de Groei Plus Academy.

Plant, Verzorg, Snoei en Oogst- met Groei Plus Academy – Groei uit tot de GROOTSTE boom in het bos en oogst de MOOISTE vruchten.

En nee dit is geen aprilgrap. Het is nog allemaal pril, maar we zijn alvast gestart met het helpen van enkele ondernemers bij hun Plant, Verzorg en Snoei processen.

Plant, Verzorg, Snoei en Snoei zijn 4 metaforen die we gebruiken voor de 4 processen die je moet ondergaan om te groeien.

Dus binnenkort meer! Alvast een voorproefje op >>>  http://groeiplus.be/

En geen paniek, we blijven natuurlijk dezelfde inspanningen leveren voor SketchUp!

Hoe staat het met de realisatie van jouw doelen voor 2015?  Ook wat Groei Plus Energie nodig?

Volg mij op https://www.fb.com/peterwuyts.be  of  via linkedin http://be.linkedin.com/in/peterwuyts1 (connect via info@see3d.be)

groei plus academy banner