WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

SketchUp 2013 – Extention Warehouse – Hoe de Solar North toolbar weer activeren.

29 mei 2013

In deze video tutorial bekijken we hoe je Extention Warehouse kan gebruiken in SketchUp 2013 om de Solar North toolbar weer te activeren. Het Extention Warehouse vervangt eigenlijk het manueel installeren van plugins in SketchUp.

sketchup pro 2013 Extension Warehouse toolbar

The Solar North toolbar heb je nodig als je het noorden wil aanpassen in je 3D scene om de schaduw setting correct in te stellen. Die toolbar is dus niet meer standaard aanwezig in SketchUp 2013.

Maar je kan de toolbar weer activeren via het Extention Warehouse, hiermee kan je ook heel wat andere extra tools en functies gaan toevoegen aan SketchUp.

Om Extention Warehouse te gebruiken, beschik je best over een Google / Gmail account, want je zal moeten inloggen om de extra tools te installeren.

Niet alles Extenties zijn gratis, Extenties / plugins ontwikkeld door andere ontwikkelaars dienen aangekocht te worden.

Bekijk deze video

[jwplayer config=”sketchup” file=”https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/sketchup8/su2013gen/SketchUp+2013+Extention+Warehouse+Solar+North.mov”]

Vind je dit artikel en deze video nuttig, deel hem dan of laat je reactie of vragen achter!

Related Articles

Kom jij ons team versterken?

PreDesign biedt je waardevolle klimaatinzichten, die je helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw ontwerp en project. Hiervoor biedt PreDesign je antwoorden omtrent de ideale beglazing en zonwering, en zelfs het ideale ontwerp van je buitenruimtes.

SketchUp Tips – Week 53

  Hierbij de 10 SketchUp Tips van de 53ste week van 2019 -  CabN8  week 2 Meer weten over CabN8? ga naar CabN8.be ?️Ontdek de magische leggers in CabN8! Tip #355 [jwplayer file="https://www.youtube.com/watch?v=NUxoz7OrQoE" controls="true" autostart="false"]...