WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

SketchUp Pro StyleBuilder

Alleen met SketchUp Pro 8 heb je ook SketchUp Pro Stylebuilder ter beschikking. Stylebuilder is een losse applicatie waarmee je een eigen sketchy-edge stijl kunt creëren.

Gebruik je favoriete pen, potlood of stift en scan de lijnen in. StyleBuilder zal deze lijnen dan weer omzetten in SketchUp-lijnen, waardoor je een compleet eigen stijl creëert!

We zetten de Sketch terug in SketchUp

Alleen SketchUp Pro bevat StyleBuilder, een hulpprogramma voor het maken van schetsmatige-edge stijlen voor al je SketchUp modellen.

 

Zet computer hard-lined tekeningen om in mooie schetsen.

Deze helpen je publiek het grotere geheel te zien door exact de juiste hoeveelheid aan details weer te geven in je tekeningen. Handgetekende schetsen kunnen nuance en persoonlijkheid toevoegen aan een concept. Dit kan helpen bij het geven van betekenis of het kan de toon zetten voor een idee.

Laat modellen en tekeningen onderdeel uitmaken van je visuele merk.

Wanneer je een aangepaste stijl aanmaakt en deze op je SketchUp-modellen gaat toepassen, is er niemand anders ter wereld in staat om jou modellen na te maken. Je modellen en tekeningen zijn volstrekt uniek!!!

Draai elke lijn tot een aangepaste stijl.

Scan, fotografeer of teken de lijnen die je wilt gebruiken. Sketchy-edge stijlen kunnen op om het even wat gebaseerd zijn zoals golvende potloodlijnen, snelle pennenstreken, sporen van grafiet,… Als je het kunt waarnemen, kan je er een stijl van maken.