Heb je een vraag of een probleem voor mij ivm het werken met SketchUp?

Heb je een vraag of probleem, stel ze dan hier, en misschien ben je dan de gelukkige die een  video tutorial als antwoord krijgt.

Video aan het laden...

 

Je hebt van mij reeds heel wat handige video tutorials ontvangen en zo kreeg ik de vraag van Johny:  “ Is er een mogelijkheid om  te tonen hoe je 2 I-profielen kan verbinden of stretchen zodat ze snijden?”

Daarop heb ik deze video gemaakt>>

Dus kom met een concrete vraag. Als de vraag zou zijn van hoe tekenen ik mijn huis? Daar kunnen we niet met een video op antwoorden want de vraag op zich is niet specifiek. Het zou ook een hele lange video worden.  We bieden echter ook cursussen aan waar dergelijke zaken individueel behandeld kunnen worden.

 

Laat jullie gerust gaan!