WhatsApp Text / Tel +32 14 39 55 40 info@see3d.be

SketchUp Pro Layout

Wat is SketchUp  Pro Layout?

SketchUp Pro Layout is een extra applicatie waarmee je in een handomdraai professionele presentaties kan maken van je SketchUp Pro modellen. Met Layout kun je SketchUp Pro modellen in meerdere aanzichten op een sjabloon (bv. uw huisstijl) plaatsen en voorzien van grafische elementen zoals titels, pijlen, logo’s en foto’s om af te drukken of voor schermpresentaties. Zo heb je dus in handomdraai een professioneel presentatiedocument of kun je klanten boeien met een mooie schermpresentatie!

3 Redenen waarom je SketchUp Pro Layout moet gebruiken!

Werken met SketchUp files

SketchUp files kunnen direct in Layout geplaatst worden. En omdat alles aan elkaar gelinked is, verandert je presentatie automatisch wanneer je de originele file wijzigt.

Je kunt een model zo vaak als je maar wilt op een pagina plaatsen. Zo kan je hoogstaande technische documenten aanmaken.

Werken op schaal

Je kan SketchUp modellen in de SketchUp Pro Layout plaatsen en ze perfect op schaal bekijken en afprinten (bv. 1:50 of zelfs 1:1000).

Het editeren van je presentatie

Layout

SketchUp Pro Layout zorgt ervoor dat je een presentatie kan editeren door tekst, afbeeldingen, foto’s en andere elementen toe te voegen.

Tekst

Het is heel eenvoudig om tekst aan je presentatie toe te voegen. Je hebt volledige controle over het lettertype, de positie en de kleur van de tekst.

CallOuts

SketchUp Pro Layout bezit een unieke labeling-tool om snel callouts aan te maken.

Werken met templates

Personaliseer je presentatie door een template te gebruiken met het logo en de naam van je firma of organisatie. Je bent vrij in het gebruik van kleur en vormen.

Output van LayOut

SketchUp Pro Layout bevat verschillende output-vormen:

  • Presentaties in full-screen met je muis als werkinstrument! Zo hoef je nooit meer PowerPoint of KeyNote te gebruiken om een schitterende presentatie te maken. Je kan zo extra tijd steken in het ontwerpen!
  • Papieren presentaties in hoge resolutie! SketchUp Pro Layout kan je presentatie in elke gewenste resolutie afprinten. Om je presentatie digitaal met anderen te delen, kun je ze exporteren als PDF.
  • In SketchUp Pro Layout kan je afbeeldingen exporteren als JPEG en PNG. Zo hoef je geen Photoshop of een ander foto-editeer pakket meer te gebruiken om je PDF’s te rasteren.